Stankoverlast is een ernstige vorm van overlast. Laat een stankdetectie uitvoeren door Bewijsrapportage. Een specialist detecteert en adviseert. De overlast kan komen door een slecht of niet goed functionerende riolering, huisdieren of bijvoorbeeld hennepteelt. Deze vormen van stank worden vaak veroorzaakt door open verbindingen en kleine scheurtjes in leidingen, muren, daken of openstaande ramen of deuren.

Lokaliseren lek.

Stankoverlast is niet met het blote oog waar te nemen. Daarom is het vaak lastig om de oorzaak van het probleem te traceren en door te geven. Door middel van stankdetectie kan eenvoudig achterhaald worden waar de stankoverlast vandaan komt. Met hulp van een inspecteur die al dan niet met een geurdetector, rookgenerator of beter nog de neus aan het werk gaat kan een Bewijsrapportage worden opgemaakt. Stankoverlast is door deze methode eenvoudig door de inspecteur te traceren en vast te stellen. In het geval van de rookdetector zal de rook door de kleinste kieren of scheurtjes naar buiten komen. Dat is ook waar de stank dit doet. De rook is duidelijk te zien en de oorzaak van het probleem kan nu verholpen worden.

U bent met stankdetectie door middel van een Bewijsrapportage verzekerd van een goed document voor het geval u een probleem hebt met buren of aangrenzend bedrijf. Het voorkomt in veel gevallen een slepende rechtszaak en bijbehorende bewijsvoering.

Opdrachtgevers.

Wie schakelt Bewijsrapportage in om een stankdetectie te laten uitvoeren:

1. Woningcorporaties
2. Particulieren
3. Bouwbedrijven
4. Gemeenten
5. Horecabedrijven

Voorbeelden.

Enige voorbeelden van stankdetecties door Bewijsrapportage:

1. Overlast bij horeca inrichtingen;
2. Urinegeur veroorzaakt door dieren bij buren;
3. Metingen van stoffen bij industriële bedrijven;
4. Meten tijdens evenementen;
5. Narcotica (wiet) detectie voor corporaties.

Kosten.

Opdrachtgevers willen graag zekerheid omtrent de kosten.

Het starttarief voor een stankdetectie meting is €150,- ex btw.

Het tarief voor het laten uitvoeren van stankdetectie is onder andere afhankelijk van de locatie en aantal benodigde metingen. De ervaring is dat we bij een gemiddeld onderzoek minimaal een uur duurt. Neem nu contact met ons op via de e-mail of whatsapp zodat we u, in overleg, een passend voorstel kunnen doen of advies kunnen geven.

Direct aanvragen.

Vraag direct een offerte of vrijblijvend advies aan:

Zodat we netjes kunnen terugkoppelen
Geef uw adres op.
We nemen graag contact op
Bij voorkeur mobiel
Kies voor het type reactie welke u wenst.
Omschrijf eventueel uw vraag aanvullend op uw verzoek voor een stankdetectie. Bijvoorbeeld: Wat kost een stankdetectie voor mijn kelder. Of: Het gebouw op locatie X heeft 12 ruimtes.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Stuur een foto of plattegrond mee of zelfs een bestek voor een prijsopgave.
=
Zodat we weten dat u geen robot bent.