Contact

Neem contact met ons op. Bel ons of stel uw vraag over een geluidsmeting, trillingsmeting of vooropname door een contactformulier bij de dienst in te vullen. We nemen veelal dezelfde dag en uiterlijk de volgende werkdag contact op en helpen u graag verder.

Placeholder Image

Informatie

Kennis en ervaring

U kunt ons mailen, bellen of langskomen op kantoor. Bewijsrapportage is een handelsnaam van Kerckhoffs & Lasonder. Ruim 40 jaar landelijk actief. We hebben kennis op het gebied van de geluidsmeting, geluidsdetectie, geluidsoverlast, langdurige geluidsmetingen, bouwkundige vooropname en trillingsmeting.

Ge4proces

We willen met en voor onze klanten winnen. Dat doen met kennis, meetplan, onderzoek en de beste apparatuur. Winnen vraagt inzet van twee kanten. We werken volgens het Ge4 proces. Eerst stellen we het Geluidsvraagstuk vast, daarna volgt het Geluidsonderzoek en Geluidanalyse en sluiten we af met de Geluidsadvies.

We zijn partner

We zijn partner voor beursgenoteerde bedrijven, verzekeraars, corporaties, bouwbedrijven, advocaten, gemeenten en particulieren. Met technische en juridische kennis helpen we veelal buiten de Rechtbank maar soms ook daarbinnen.

Speciale vraag?

Vragen met betrekking tot een aanbesteding, dienstverlening als partner, toelichting, spoedmetingen, niet vermelde diensten kunt u richten aan Jeroen Baris via [email protected] Vragen over de planning of vragen met een juridisch karakter kunt u richten aan Marco Lasonder via [email protected]
Bewijsrapportage is onderdeel van Kerckhoffs & Lasonder KvK 53917634