We vernemen graag!


U kunt ons e-mailen, bellen of langskomen bij ons op kantoor in Hoorn. Bewijsrapportage is een dochteronderneming van Kerckhoffs & Lasonder Gerechtsdeurwaarders. Ruim 40 jaar actief met landelijke dekking. We hebben expertise op het gebied van inspecties met betrekking tot de  bouwkundige vooropname, geluidsmeting en stankdetectie. We zijn partner voor bouwbedrijven, corporaties, overheid en gemeenten en leveren diensten aan particulieren. We bieden ondersteunend juridisch advies.

Tijden


Maandag – Vrijdag 09:00 17:00

Zaterdag– Gesloten

Zondag– Gesloten


Contact


Adres Schuijteskade 20 1621DE Hoorn

Telefoon0229-210663

Email info@bewijsrapportage.nl

WhatsApp0612254181

Vragen.

Wij zijn u graag van dienst. Als u een algemene vraag heeft of u wilt informatie over een van onze diensten, stel uw vragen dan middels onderstaande formulier. U krijgt dezelfde werkdag nog een terugkoppeling. Vergeet uw e-mailadres of telefoonnummer niet in te vullen, zodat wij u een reactie kunnen geven. U kunt uw vragen ook mailen naar: info@bewijsrapportage.nl.

Vragen of verzoeken met betrekking tot een aanbesteding, dienstverlening als partner, toelichting op onze dienstverlening, spoedmetingen, niet vermelde diensten op Bewijsrapportage.nl of  kunt u richten aan Jeroen Baris via info@bewijsrapportage.nl

Vragen met betrekking tot de planning van projecten en vraagstukken met een juridisch karakter in relatie tot onze diensten kunt u richten aan Marco Lasonder via info@bewijsrapportage.nl

Direct aanvragen.

Vraag direct een offerte aan of stel uw vraag:

Zodat we netjes kunnen terugkoppelen
Geef uw adres op.
We nemen graag contact op
Bij voorkeur mobiel
Kies voor het type reactie welke u wenst.
Omschrijf duidelijk uw vraag of offerteverzoek. Bijvoorbeeld: Wat kost de vooropname van de fabriek op locatie X ? of Wat kost een geluidsopname voor een week op adres Y voor 3 dagen?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Stuur een foto of plattegrond mee of zelfs een bestek voor een prijsopgave.
=
Zodat we weten dat u geen robot bent.