Trekking prijsvraag bewijsrapportage

Trekking winnaar prijsvraag.

Indien u een prijsvraag uitschrijft wilt u graag dat een onafhankelijke trekking plaatsvind. Het team van Bewijsrapportage heeft grote ervaring met trekkingen en prijsvragen. Of het nu een enkelvoudige trekking, meervoudige trekking of een systematische trekking betreft.

U wilt dat  transparant, onafhankelijk en gedegen de trekking plaatsvindt. We adviseren u graag over de wijze en avg maatregelen waar rekening mee gehouden dient te worden bij het trekken van een prijswinnaar.

We kunnen u, afhankelijk van de trekkingen welke u wilt doen, adviseren om u door ons op locatie te laten bijstaan of op afstand uit te laten voeren. Zo kunnen wij de prijswinnaar bekendmaken indien gewenst.

Voorbeelden trekking.

Luchtvaartmaatschappij - 100 jarig bestaan

Voor een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die in 2019 haar 100 jarig bestaan viert verricht Bewijsrapportage de trekking van elke prijswinnaar voor een prijsvraag waar 100 prijzen te winnen zijn! Naar aanleiding van alle digitale inzendingen zal de trekking verricht worden.

Formule 1 - zoeken en vinden

Het bekende franse automerk wat deelneemt aan de Formule 1 verzocht ons mee te helpen in een trekking. De prijsvraag was een zoektocht door heel Nederland met tips via social media. Met de tips kon een auto gevonden worden die door het land reed. Een deurwaarder van Bewijsrapportage nam deel om vast te stellen wie als eerste de auto had gevonden en deze tot prijswinnaar uit te roepen.

Frisdrankmerk - trekking onder tijdsdruk

Een frisdrankmerk ook wel bekend als tonic water bedacht een wedstrijd waarbij via Facebook geraden moest worden welke samenstelling gemixed was. Hiervoor werden in een livestream filmpjes uitgezonden waarbij telkens drie deelnemers, die het juiste antwoord gaven, konden winnen. Bewijsrapportage was aanwezig bij de uitzending om direct na elke filmpje de winnaar van de prijsvraag vast te stellen.

Direct aanvragen.

Vraag direct uw offerte aan voor een prijsvraag trekking of stel uw vraag: