Waarom

U wilt claims en juridische trajecten voorkomen. Niemand wil discussies over de (mogelijke) oorzaak van en verantwoordelijkheden ten aanzien van schade of hinder. Het gaat dus om het beperken van risico’s en voorkomen van claims en herstel van schade door vaststellen vooraf.

Voorziet u een schadeclaim of conflictsituatie? Twijfel geen moment en neem contact op.

We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven die aan een Bewijsrapportage (geluids opname, bouwkundige inspectie, trillingsmeting of proces verbaal van constatering) zijn verbonden.

Een Bewijsrapportage geeft namelijk niet alleen zekerheid, maar ook rust. Het is een effectief middel naar derden en voor uw eigen proces. U laat zien dat u zaken serieus neemt. Daarbij zijn wij ook uw adviseur en daarmee reclame.

Deurwaarder

De Gerechtsdeurwaarder is een bij Koninklijk Besluit benoemde ambtenaar. Wat hij of zij constateert en verklaart, wordt in de rechtspraak beschouwd als iets dat officieel vaststaat. Een Bewijsrapportage (Proces verbaal van constatering) wordt in de rechtspraktijk als bijzonder sterk ervaren. Met name als het gaat om de neutrale vastlegging van een waarneming.

Redenen

– Voorinspectie en eindinspectie
– Voorkomen schadeclaim
– Controle 180 – 360 graden
– Risicomanagement
– Kans op molest
– Confirmeren wetgeving
– Nakoming contractafspraken
– Bewijsrapportage bespaart  tijd en geld

Geluidsoverlast

Opname

Octrooibescherming

Controle 180 – 360 graden

Voorkomen schadeclaim

Vraag eenvoudig een Bewijsrapportage aan:

Uw naam(verplicht)

Naam bedrijf

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht