Waarom een meting van Bewijsrapportage

Waarom Bewijsrapportage.

U wilt voorkomen dat u een claim moet indienen of wil juridische trajecten voorkomen door een schadeclaim. Mogelijk wilt u wetgeving of normen laten toetsen. Niemand wil discussies over de (mogelijke) oorzaak van en verantwoordelijkheden ten aanzien van schade of hinder. Het gaat dus om het beperken van risico's, overlast en voorkomen van claims en herstel van schade door vooraf een staat of stand vast te laten stellen.

Voorziet u een schadeclaim of conflictsituatie? Twijfel geen moment en neem contact op.

We informeren u graag over onze oplossingen en tarieven die aan een Bewijsrapportage (geluids opname, bouwkundige inspectie, trillingsmeting, stankdetectie, vooropname of proces verbaal van constatering) zijn verbonden.

Een Bewijsrapportage geeft namelijk niet alleen zekerheid, maar ook rust. Het is een effectief middel naar derden en voor uw eigen proces. U laat zien dat u zaken serieus neemt. Daarbij zijn wij naast adviseur en inspecteur ook juridisch goed onderlegd.

Deurwaarder.

De Gerechtsdeurwaarder is een bij Koninklijk Besluit benoemde ambtenaar. Wat hij of zij constateert en verklaart, wordt in de rechtspraak beschouwd als iets dat officieel vaststaat. Een Bewijsrapportage (Proces verbaal van constatering) wordt in de rechtspraktijk als bijzonder sterk ervaren. Met name als het gaat om de neutrale vastlegging van een zintuigelijke waarneming. Het is dus helemaal niet vreemd dat we in deze rol dus ook inspectiewerkzaamheden uitvoeren. Dit is een onderdeel van de werkzaamheden wat onbekend is bij het grote publiek.


> Vragen? Bel ons!Tussen 09:00 - 17:00

Niet zelf doen.

Wij adviseren nooit zelf een opname te verrichten. Het is aantrekkelijk en snel gedaan en u denkt geld te besparen. Die paar foto's of geluidsopname met de mobiel kunt u zelf ook wel maken. Toch? In het geval van een procedure zal de advocaat of verzekeraar van de tegenpartij al snel aangeven dat uw "eigen" opname niet neutraal is. Dit is aannemelijk want degene die schade denkt te claimen, heeft nu eenmaal (in de ogen van de veroorzaker) een ander belang. Daarnaast kunt u juridisch de authenticiteit van uw opname niet waarborgen. Een dispuut is geboren met veelal vervelende consequenties en een nare uitkomst.

Redenen.

We kunnen vele redenen opsommen om uw proces te ondersteunen met een Bewijsrapportage.

- Voorinspectie en eindinspectie
- Voorkomen schadeclaim
- Controle 180 - 360 graden
- Risicomanagement
- Kans op molest voorkomen
- Confirmeren wetgeving
- Nakoming contractafspraken
- Besparing  tijd, geld en frustratie
- Bekend met juridische procedures
- Onafhankelijk en neutraal
- Deponeren stukken bij notaris niet nodig


> Wat zijn de kosten?Bekijk basistarieven | Vraag een offerte aan