Image

Vacature

We hebben een vacature voor een collega met enthousiasme voor geluid en trillingen die komt helpen met geluidsonderzoeken. Geluid en akoestiek zijn essentieel voor ons welzijn en de manier waarop we onze leefomgeving ervaren. Of het nu gaat om wonen in een appartementencomplex, de ruimteakoestiek in een school of geluidoverlast van de buren. Naast geluidsonderzoeken verrichten we onder andere trillingsmetingen en vooropnamen voor de bouwsector. Geluidsonderzoeken zijn een specialisme binnen Bewijsrapportage. Vanwege groei zoeken we een JUNIOR ADVISEUR AKOESTIEK om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Als junior adviseur akoestiek heb je affiniteit met, maar vooral enthousiasme voor, het vakgebied van geluid. Klanttevredenheid en dienstbaarheid staan bij ons voorop. Je ondersteunt onze klanten met duidelijk, praktisch en veelal maatwerk advies.

We zoeken een enthousiaste en leergierige collega om ons team te versterken. In die rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geluidsmetingen en het adviseren van klanten. Je werkt regelmatig samen met ervaren adviseurs bij het uitvoeren van metingen, maken van analyses en rapportages. Je bent afwisselend op locatie om metingen te verrichten en op kantoor om de gegevens uit te werken en te vertalen naar een rapport.

Werkzaamheden

Uitvoeren van metingen op locatie
Analyseren van meetgegevens en opstellen van rapportages
Adviseren van klanten over akoestische vraagstukken
Ondersteunen van adviseurs bij projecten
Bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van akoestiek en geluid

Gewenst

Afgeronde MBO- of HBO- opleiding
Goede communicatieve vaardigheden
In staat om zelfstandig te werken
Affiniteit met techniek
Bereidheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen
Minimaal 32 uur per week aan de slag
In bezit van rijbewijs B

We bieden

Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf
Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Een prettige en informele werksfeer
De beste apparatuur om mee te werken
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Leaseauto

Over Bewijsrapportage

Bewijsrapportage is een platte en flexibele organisatie, waardoor er ruimte is voor ontwikkeling. Je krijgt vrijheid en vertrouwen. Wij vragen enthousiasme en verantwoordelijkheid. We werken aan uiteenlopende interessante kortlopende projecten. Voorbeelden zijn onderzoeken in het kader van geluidsdetectie, metingen met betrekking tot geluidshinder en bouwakoestiek opdrachten. Het adviseren in overlastzaken is een specialiteit. Waar nodig helpen we je graag om kennis op te doen, door opleidingen en vooral door samen te werken.

Vragen en solliciteren

Heb je vragen over de vacature? Stuur ze aan Jeroen Baris via [email protected]

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij graag aan de slag als Junior Adviseur Akoestiek? Stuur dan je CV naar [email protected] ter attentie van Jeroen Baris. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!