Over de achtergrond en dienstverlening van bewijsrapportage

Over ons.

We zijn een actieve en marktgerichte organisatie met 39 jaar ervaring. Begonnen in de juridische en financiële dienstverlening. Vanuit Hoorn en Amsterdam bieden we landelijke dekking voor al onze diensten.

Dienstverlening.

Met betrekking tot Bewijsrapportage verzorgen we metingen, opnames en inspecties door heel Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een Bewijsrapportage, vooropname, geluidsmeting of trillingsmeting die worden uitgevoerd door onafhankelijke en deskundige adviseurs.

Of u nu vastgoed gaat kopen, verhuren of verbouwen. U doet er verstandig aan om eerst een Bewijsrapportage te laten opmaken en een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Voorkom risico's op schadeclaims en rechtszaken. 

Transparant en secuur.

• Snel offerte en mogelijkheid tot opname
• Nauwkeurige meting of onderzoek
• Uitgebreid rapport
• Ervaren en deskundige inspecteurs

Opdrachtgevers.

Onze opdrachten en opdrachtgevers zijn divers. We werken voor Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties, advocaten, scholen, bouwbedrijven maar ook luchtvaartmaatschappijen.

Diensten.

We verzorgen geluidsonderzoeken, trillingsmetingen en vooropnames. Het kan betrekking hebben op een onderlegd advies over overlast, analyse van geluidslekkage of de staat van onderhoud van uw vastgoed.

Meetspecialisten en onderzoekers.

• Onafhankelijk en objectief
• Ervaren en deskundig
• Verzorgen een uitgebreid en overzichtelijk rapport
• Professioneel en verzekerd

Uw bouwkundige opname, inspectie of geluidsmeting is bij ons in goede handen. We hanteren een transparante en effectieve aanpak.

Bewijsrapportage is een handelsnaam en onderdeel van Kerckhoffs & Lasonder met hoofdkantoor in Hoorn, Noord-Holland. Kerckhoffs en Lasonder is een gevestigde naam in West-Friesland. Als Deurwaarder in Hoorn en Amsterdam hebben we een brede portefeuille aan klanten.

Geschiedenis.

1977

Start Kerckhoffs & Lasonder

Gerechtsdeurwaarderskantoor geopend aan de Maelsonstraat in Hoorn (NH) door Henk Kerckhoffs en Gradie Lasonder.

2002

Oprichting SGH-Groep

Onder de naam SGH Samenwerkende Gerechtsdeurwaarders Holland gaan 7 kantoren verspreid over Nederland meer samenwerken. Enerzijds om de krachten te bundelen maar ook om landelijke dekking te hebben.

2014

Verhuizing kantoor

Kantoor verhuisd naar de Haven van Hoorn (Oostereiland) naar een groter, mooier en nieuw kantoor. In de voormalig gevangenis PI "de Krententuin" wordt gestart met de ontwikkeling van opnamediensten en online incassodiensten.

2015

Bewijsrapportage

Initiator en bedenker van Bewijsrapportage. Een drietal deurwaarders kwam met diverse namen als "Akte van Nulmeting" en "Bewijsverbaal". Uiteindelijk gaf het eenvoudige woord Bewijsrapportage de doorslag. In eerste instantie legt de deurwaarder  in de rol van inspecteur de "zintuigelijke waarneming" vast in een Proces Verbaal van Constatering. We starten met de vooropname in de bouwsector onder de naam Bewijsrapportage.

2020

Uitbreiding diensten

Met het succes van de vooropname voor de bouwsector, corporaties, advocaten, particulieren en een groeiend klantenbestand besluiten we meer oplossingen aan te bieden zoals de geluidsmeting, trillingsmeting en stankdetectie.

2022

Specialisatie

Steeds meer worden we gevraagd voor geluidsonderzoeken en analyses. De vraagstukken vragen meer kennis en specialistische apparatuur. We ontwikkelen ons op het gebied van geluidsdetectie, nonstop geluid meten en laagfrequent geluid.

Direct aanvragen.

Vraag direct een offerte aan of stel uw vraag: