Tarief.

U wilt weten wat het tarief is voor een Bewijsrapportage? We krijgen deze vraag elke dag. Elke van onze diensten is maatwerk en een vast tarief is moeilijk te bepalen.

Het tarief is afhankelijk van vele variabelen zoals de type vooropname, geluidsmeting, geluidsonderzoek, moeilijkheidsgraad en herhaling. Afstand speelt een kleinere rol omdat we door heel Nederland actief zijn. Indien u ons 's avonds of in het weekend nodig berekenen we een toeslag. Als een opname of geluidsonderzoek niet kan wachten vanwege een urgentie kunt u ons ook inschakelen.

Voor enige veel voorkomende en uitgevoerde opnames hebben we referentie tarieven weergegeven. Schroom niet een gratis offerte aan te vragen. Voor geluidsmetingen en trillingsmetingen wordt altijd een offerte gemaakt. Dit heeft te maken met het type geluidsmeting wat gevraagd wordt en de te gebruiken apparatuur en of berekeningen vereist zijn. Voelt u zich vrij contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende opgave van onze dienstverlening. Meer informatie over de totstandkoming van een tarief vind u op de pagina met diensten.

Waarom.

U heeft behoefte aan een specialist die helpt bij het proces of probleem en affiniteit heeft met het vakgebied. Voorkom een schadeclaim of conflict. Risico's minimaliseren en snel en vakkundig een constatering of meting is wat u wenst. Wij hebben ons als eerste deurwaarderskantoor met Bewijsrapportage gespecialiseerd in inspecties, metingen en opnames in de meest uiteenlopende situaties.

Onze opgestelde verklaring in het rapport is in juridische zin een akte. Hierin is een door de deurwaarder gedane waarneming is vastgelegd. Vanwege het ambt wordt de specialist (deurwaarder) als betrouwbaar en onafhankelijk beschouwd. In de rechtspraktijk wordt een Bewijsrapportage (Proces-verbaal van constatering) als bijzonder sterk ervaren. Met name als het gaat om de neutrale vastlegging van een waarneming. Ongeacht of dit een vooropname, geluidsmeting, trillingsmeting of andere dienst is.

Appartement

een laag | ≤ 300 m3

€ 300,00

Gezinswoning

3 lagen | ≤ 400 m3

€ 350,00

2 onder 1 kap

3 lagen | ≤ 600 m3

€ 425,00

Vrijstaand

3 lagen | ≤ 1000m3

€ 475,00

Geluidsonderzoek

Twee uur | op locatie

€ 650,00

Installatie apparatuur

Vanaf 1 dag | ≤ 5 dagen

Aanvraag

Akoestisch onderzoek

Vanaf 1 dag

Aanvraag

Overlast onderzoek

Vanaf 5 dagen

Aanvraag

Contact

Schuijteskade 20 1621 DE Hoorn
[email protected]
Algemeen: 0229-317080
mandag tot vrijdag: 09:00 - 17:00