Tarief van Bewijsrapportage

Maatwerk.

We krijgen natuurlijk de vraag naar het tarief van een Bewijsrapportage. Vooropgesteld dat elke voor opname maatwerk is rekenen we wel met een minimumtarief.

Het starttarief is €125,- ex btw.

Het tarief is afhankelijk van het type dienst of inspectie, moeilijkheidsgraad en herhaling. Afstand is minder belangrijk. De toeslag voor een spoed bewijsrapportage (binnen 3 werkdagen) is €49.

Voor de meest voorkomende en uitgevoerde opnames, die van woningen, hebben we referentie prijzen weergegeven voor de transparantie. Voor geluidsmetingen en trillingsmetingen wordt altijd een maatwerk offerte gemaakt. Dit heeft te maken met het type geluidsmeting wat gevraagd wordt en de te gebruiken apparatuur en of berekeningen vereist zijn. Voelt u zich vrij contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave van onze dienstverlening. Meer informatie over de totstandkoming van een tarief vind u op de pagina met diensten.

Zodat we netjes kunnen terugkoppelen
Geef uw adres op.
We nemen graag contact op
Bij voorkeur mobiel
Kies voor het type reactie welke u wenst.
Omschrijf duidelijk uw vraag of offerteverzoek. Bijvoorbeeld: Wat kost de vooropname van de fabriek op locatie X ? of Wat kost een geluidsopname voor een week op adres Y voor 3 dagen?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Stuur een foto of plattegrond mee of zelfs een bestek voor een prijsopgave.
=
Zodat we weten dat u geen robot bent.