Rapport.

Het maken van zakelijke afspraken met particulieren of bedrijven brengt risico’s met zich mee. Gaat u veel tijd en geld investeren in een opdracht? Dan is het verstandig een Bewijsrapportage te laten maken. Voorkom verrassingen, schakel ons bureau in voor een inspectie zodat u zeker bent van uw zaak. Wij maken een officiële Bewijsrapportage. Ons rapport wordt altijd opgesteld door een Gerechtsdeurwaarder is het altijd een proces verbaal van constatering. U ontvangt dus een ijzersterk juridisch document van het geïnspecteerde of gekeurde bedrijf.

Volledig en regelgeving.

Op locatie doen we uitgebreid onderzoek. Daarvan ontvangt u een van ons een volledig bewijsrapport. In dit rapport staan de bevindingen met betrekking tot afwijkingen met foto's, tekst en zo nodig geluidsopnamen of video. Zo weet u precies waar u staat in het proces met wie u zaken gaat doen. Risico's kunt u zo maximaal voorkomen of beperken om ze omschreven staan. Waar mogelijk werken conform geldende wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld de BRL7021 als het een vooropname in een bouwproject of renovatieproject betreft.

Inhoud.

Informatie is goud waard. We rapporteren zo uitgebreid als mogelijk. Ook geven we inzicht in schade en gebreken. We bewaren elk rapport digitaal 10 jaren en werken exclusief voor de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van Bewijsrapportage of bouwkundige keuringen of andere inspecties?

Mail ons vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

[email protected]

Telefoonnummer: 0229-317080