Ijzersterk document

Het maken van zakelijke afspraken met particulieren of bedrijven brengt risico’s met zich mee. Ga je vooraf veel tijd en geld investeren in een grote klant? Dan is het verstandig om vooraf een Bewijsrapportage te laten maken. Voorkom verrassingen, schakel ons bureau in voor een inspectie of keuring, zodat je weet met wie je zaken doet! Je krijgt van ons een officiele Bewijsrapportage. Omdat dit rapport wordt opgesteld door een Gerechtsdeurwaarder is het altijd een proces verbaal van constatering. U ontvangt dus een ijzersterk juridisch document van het geïnspecteerde of gekeurde bedrijf.

Een volledig bewijsrapport

Op locatie doen we uitgebreid onderzoek. Daarvan ontvangt u een van ons een volledig bewijsrapport. In dit rapport staan de bevindingen met betrekking tot afwijkingen met foto’s, tekst en zo nodig geluidsopnamen of video. Zo weet u precies met wie u zaken gaat doen en worden risico’s maximaal voorkomen of omschreven.

Wat is de inhoud van een bewijsrapportage?

Informatie is het nieuwe goud. We rapporteren zo uitgebreid als mogelijk. Ook geven we inzicht in schade en gebreken. We bewaren elk rapport digitaal 15 jaren en werken exclusief voor de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van bewijsrapportage of bouwkundige keuringen of andere inspecties?

Mail ons vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

info@bewijsrapportage.nl

WhatsApp: 06-31091273